person Contul meu

Intra in contul tau Spy Shop!

0

Cosul meu

Meniu

Politica de confidentialitate

SC SPYSHOP SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr.19584 din 09/05/2011.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SPYSHP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Datele cu caracter personal vor fi colectate si prelucrate de catre Spy Shop numai in masura permisa prin Regulamentul General (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date (GDPR)

Ce tipuri de date personale colectam

SC SPYSHOP SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum: nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC SPYSHOP SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. crearea unui cont pe site

b. achizitionarea unui produs de pe site

c. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

d. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

e. returnarea produselor

f. asigurarea serviciilor de suport clienti

g. achizitionarea produselor in rate

Informatiile colectate de catre SC SPYSHOP SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre SC SPYSHOP SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori, care indeplinesc la randul lor conditiile GDPR, cum sunt:

- Servicii de marketing

- Servicii de cercetare de piata si sondare

- Servicii de plata

Pentru a va tine la curent cu promotiile si ofertele noastre, putem trimite periodic mesaje de informare de tip: e-mail, SMS, mobile push sau webpush, continand informatii de promovare a produselor pe care le-ati vizualizat sau pe de care sunteti interesat (ex: le-ati adaugat in cos), precum si alte comunicari de genul sondajelor sau cercetarilor de piata.

In oricare dintre aceste cazuri vom cere consimtamantul dvs in prealabil.

Oferim si posibilitatea crearii contului prin intermediul platformei Facebook, astfel datele din contul dvs. Facebook vor fi transferate catre Spy Shop. Puteti consulta politica de confidentialitate a Facebook aici:
https://www.facebook.com/about/privacy

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.spy-shop.ro adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Conform Legii in vigoare, clientul are urmatoarele drepturi:

- dreptul la informare si acces la datele dvs

- dreptul la transparenta informatiilor si a comunicarilor 

- dreptul la restrictionarea prelucrarii datelor

- dreptul la portabilitatea datelor

- dreptul la opozitie

- de a nu fi supus unui procesul decizional individual automatizat 

- dreptul de a va adresa Autoritatii de Supraveghere (ANSPDCP) in caz de incalcare a drepturilor dvs. garantate de legislatia privind protectia datelor cu caracter personal

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, str. W. Amadeus Mozart nr.22, Dumbravita, Timis, sau prin e-mail la adresa office@spy-shop.ro.

Cum pot opri cookie-urile?

Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamnă ca nu veti mai vedea publicitate online.

Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti face anumite setari ca sa acceptati cookie-uri de la un site anume. 

Browserele ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor: aceste setari se gasesc in meniul de "setari" sau "optiuni".

Pentru a înțelege aceste setări, puteți folosi opțiunea "ajutor" a browserului pentru mai multe detalii.

Colectarea datelor de tip cookies este necesara pentru feedback-ul asupra modului in care sunt utilizate site-ul de catre utilizatori, astfel incat sa putem adapta si eficientiza experienta de navigare. Mai multe informatii despre cookies AICI.

Stocarea datelor

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei. Transmisia datelor dvs se face prin sisteme criptate, iar platile online sunt securizate la cel mai inalt nivel.

Vom pastra datele dvs atat timp cat aveti cont pe site-ul Spy Shop. Puteti cere oricand stergerea acestor date sau inchiderea contului, insa ne vom rezerva dreptul de a pastra unele date conform prevederilor legale.

S.C. SPYSHOP S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.19584 din 09/05/2011.

S.C. SPYSHOP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane. 

S.C. SPYSHOP S.R.L. si www.spy-shop.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.