person Contul meu

Intra in contul tau Spy Shop!

0

Cosul meu

Meniu

Politica de confidentialitate

SC SPYSHOP SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal cu nr.19584 din 09/05/2011.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC SPYSHP SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garantie si expedierea produselor), marketing si realizarea de statistici necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

Datele dvs pot fi colectate in urmatoarele situatii:

a. achizitionarea unui produs de pe site

b. abonarea la newsletter printr-un formular pe site 

c. downloadarea unor e-bookuri sau materiale 

Informatiile colectate de catre SC SPYSHOP SRL avand ca scop onorarea comenzilor (ex: nume, prenume, adresa, numar telefon), pot fi furnizate partial companiilor de curierat pentru expedierea si livrarea coletelor.

Informatiile colectate de catre SC SPYSHOP SRL avand ca scop publicitatea (ex: cookie, IP, adresa e-mail) pot fi folosite pentru comunicarile de marketing targetate pe care le facem prin intermediul unor terti colaboratori, care indeplinesc la randul lor conditiile GDPR.

SC SPYSHOP SRL colecteaza de la clientii sai date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, numar de telefon, adresa, IP, cookies etc. numai daca acestea sunt furnizate in mod voluntar de catre client. Refuzul furnizarii a acestor date, duce la imposibilitatea procesarii si finalizarii comenzilor transmise de catre SC SPYSHOP SRL. Datele de identificare personale nu sunt furnizate catre terte persoane, companii sau alti colaboratori.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa la sediul firmei noastre, str. W. Amadeus Mozart nr.22, Dumbravita, Timis, sau prin e-mail la adresa office@spy-shop.ro.

S.C. SPYSHOP S.R.L. si www. spy-shop.ro si nu incurajeaza SPAM-ul, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.spy-shop.ro adresa sa de e-mail, efectuand o achizitie sau abonandu-se prin formularul de newsletter, poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date dezabonandu-se. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

Colectarea datelor de tip cookies este necesara pentru feedback-ul asupra modului in care sunt utilizate site-ul de catre utilizatori, astfel incat sa putem adapta si eficientiza experienta de navigare. Mai multe informatii despre cookies AICI.

Luam toate masurile si facem toate eforturile pentru ca datele dvs sa fie stocate in siguranta, accesibile doar cand sunt necesare unor actiuni in cadrul companiei.

S.C. SPYSHOP S.R.L. este inregistrata si avizata de catre ANSPDCP (Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal) cu nr. de inregistrare nr.19584 din 09/05/2011.

S.C. SPYSHOP S.R.L. nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.